Volkan Doğan tekrar aday mı olacak? O isimden flaş açıklama!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma meclisi toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu…

SİYASET 02.06.2022, 19:17 03.06.2022, 20:59
Volkan Doğan tekrar aday mı olacak? O isimden flaş açıklama!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bir dizi toplantıya katılmak üzere Eskişehir’e geldi. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) gerçekleştirdiği toplantıların ardından AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Bakan Çavuşoğlu konuşmasının bir bölümünde Eskişehir’den bahsederek, “Eskişehir’e her gelişimde kendimi evimde hissediyorum. Dış politikamızı anlatmak için günlerin yetmediği gibi Eskişehir’e yaptığımız hizmetleri de saysak gün yetmez. Ama Eskişehir halkı kimin hizmet yaptığını kimin yapamadığını genelde ve yerelde gayet iyi biliyor. İnşallah bu denge de değişecek” dedi.

Toplantıya, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay’ın konuşması ise damga vurdu.

Emine Nur Günay

AK Partili Günay konuşmasında, 2019 yerel seçimlerinden bahsetti, Volkan Doğan’ın belediye başkan adayı olduğu Odunpazarı ilçesinde ciddi bir başarının kaydedildiğini savundu.  

Günay açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

'SON BEŞ SEÇİMDEKİ EN YÜKSEK OYA ULAŞILDI'

“Eskişehir hepinizin bildiği üzere farklı dinamikleri olan bir şehir. Çoğu zaman algılar olguların önüne geçiyor, dezenformasyon üzerinden siyaset yapılıyor. Ancak inanarak çalışmanın sonuçlarını 2019 yerel seçimlerinde Odunpazarı ilçemizde gördük. Evet, aramızda ‘seçimi kaybettik’ diyenler olabilir ama partimizin aldığı yüzde 45,55 oy ile son beş seçim içinde en yüksek oya ulaşıldı. Önemli bir kilometre taşı kaydettik orada. Şimdi bunu ileriye götürmek bizlerin, sizlerin bir sorumluluğu ve görevidir.

ODUNPAZARI, AK PARTİ’NİN OYUNU EN ÇOK ARTTIRDIĞI İLÇELER ARASINDA

Türkiye’de 957 ilçe içinde oyunu arttıran 17’nci ilçe oldu Odunpazarı. Nüfusu 400 binin üzerindeki ilçeler içinde ise 7’nci ilçe oldu. Bunu teşkilatımız başardı, sizler başardınız. O gün çalışan sizdiniz, bizdik. 2023 hedeflerimiz için bugün de çalışacak olan sizlersiniz, biziz. İnşallah çok daha iyisini yapacağımızdan şüphem yok, yeter ki isteyelim.”

Emine Nur Günay’ın bu açıklamasından sonra, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı yapan ve 2019 yerel seçimlerinde Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olan Volkan Doğan için ‘acaba bir daha belediye başkan adayı mı olacak’ sorusu gündeme geldi.

Öte yandan Volkan Doğan için, 2023 seçimlerinde AK Parti’den Eskişehir milletvekili adayı olabileceği de kulislerde konuşuluyor.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@