banner298

banner194

Yenilik Partisi Eskişehir'de dert dinledi!

Yenilik Partisi Eskişehir İl Başkanı Serkan Ortatepe ve parti yöneticileri, Eskişehir esnafını gezerek sorunlarını dinledi.

SİYASET 29.08.2022, 17:55
Yenilik Partisi Eskişehir'de dert dinledi!

Esnaf ziyaretinden edindiği izlenimler aktaran Yenilik Partisi Eskişehir İl Başkanı Serkan Ortatepe, şu ifadelere yer verdi:

"Herkes  iflasın eşiğinde, dükkanın kârdan çok zarar ettiğini söylüyor. Artık kendilerini idame ettiremediklerini, alınan ücretlerin hayat pahalılığını karşılamadığını söylüyor. İktidarın uyguladığı politikaların yanlışlığından bahsediyor. Vatandaşlar gelirleriyle sepetini dolduramıyor. Tarım ülkesi olan Türkiye'de üretim yapılamıyor. Kezâ tüm meyve ve sebzelerin fiyatları el değil can yakıyor. Vatandaş alışveriş yapamayınca tezgah sahipleri de siftah yapamıyor. Ürünler elinde kalıyor, borç, harçla elde ettiği üründen zarar görüyor, bu sefer enflasyona yenik düşüyor ve geçinemiyor. Fakat bizler hem esnaf kardeşlerimize, hem de halka bir söz verdik. Yenilik Partisi'nin yenilikçi projelerinden bahsettik. Kalkınmak için uygulayacağımız politikaları amlattık ve sözümüzü verdik. İlk seçimde sanayi esnafının da,  pazar esnafının da, halkın da, emeklinin de, asgari ücretlinin de, memurun da, özelde çalışanın da yüzü gülecek."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@