Zafer Partisi Eskişehir'de vites yükseltti!

Zafer Partisi Eskişehir Sivrihisar 1. İlçe Kongresi gerçekleştirildi... Mehmet Bıyık Başkanlığa seçildi... İl Başkanı Soner Çam'dan dikkat çeken açıklamalar...

SİYASET 25.03.2022, 19:15
Zafer Partisi Eskişehir'de vites yükseltti!

Zafer Partisi Eskişehir Sivrihisar 1. İlçe Kongresi yüksek katılımla gerçekleştirildi. Tek aday olan Mehmet Bıyık, tüm delegelerin oyunu alarak başkan olarak seçildi. 

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Soner Çam kongrede yaptığı konuşmada, şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizde devlet krizi vardır, milli birlik krizi vardır. Ekonomik kriz hat safhada’dır. Ülkemizin 80 milyon vatandaşı fakirleşmiştir. Bu soğuk havada halk ekmek kuyruklarında sırada bekleyen vatandaşlarımız çile çekmektedir. Marketler kapandıktan sonra atılan sebze ve meyveleri Türk vatandaşlarımız çöpten toplamaktadır. Oysa saray rejimi sığınmacılara 90.8 milyar dolar para harcayarak Türk milletinden topladığı vergileri çarçur etmektedir. Köylü ektiğinin karşılığını alamamaktadır. Motorine ve gübreyi çok zam geldiğinden dolayı köylü vatandaşlarımız mağdurdur. Ülkemizin en büyük krizlerinden biri de sığınmacılar krizidir. Bu örtülü istilacıları ülkelerine gönderecek olan tek parti Zafer Partisidir.

Zafer Partisi iktidarında devlet planlama teşkilatı yeniden açılacak, köylerde bir tek çocuk olsa dahi o köy okulları açılacak, İstiklal Marşı ve andımız okutulacak, kapatılan askeri okulların tamamı açılacak, parlamenter sisteme geçişte müsteşarlıklar yeniden kurulacak. Köyümüze üç yıl gübre bedava verilecek, öğrenci yurtlarında tek kişilik odalarda öğrencilerimiz barındırılacak, öğrenci bursları artırılacak, Neoliberal ekonomi sistemi kaldırılacak yerine karma bir ekonomi sistemi getirilecek. Özel müteşebbis ve devlet müteşebbisi ortaklığıyla ekonomimiz ve sanayimiz tekrar güçlenecek. Yurtdışına giden doktorlarımız, hemşirelerimiz, mühendislerimiz ülkesine geri dönecek, özlük hakları güçlendirilecek, yaşanabilir bir Türkiye için gençlerimiz hayal kuracak, kurduğu hayalleri gerçekleştirmek için Zafer Partisi her gence imkan tanıyacaktır."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@