Zafer Partisi Samsun'a çıkarma yaptı!

Samsun'da Atatürk Anıtı’na yönelik provokasyon girişimi infiale sebep olmuştu... Zafer Partisi Samsun'a çıkarma yaptı... Başkan Soner Çam da oradaydı...

SİYASET 08.02.2022, 19:02
Zafer Partisi Samsun'a çıkarma yaptı!

Geçtiğimiz günlerde Samsun'un İlkadım İlçesi’ndeki Atatürk Anıtı’na yönelik provokasyon girişimi büyük infiale sebep olmuştu.

Zafer Partisi Genel Merkezi tarafından 47 İl Başkanlığını temsilen oluşturulan heyet, Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur başkanlığında Samsun’a geldi ve Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak basın açıklaması yaptı.

Heyet adına açıklama yapan Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan, “Bu saldırının bir provokasyon olduğunu biliyoruz. İl ve ilçe başkanlarımızla birlikte Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygımızı ve sadakatimizi sunmak için buradayız. Atatürk, Zafer Partisi’nin kırmızı çizgisidir. Atatürk’ün sonuna kadar izinde olduğumuzu, O’nun çizgisindeki Türk Milliyetçiliğini devam ettireceğimizi tüm milletimizin bilmesini istiyoruz” dedi.

Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Bülent Ergün Tuna, Eskişehir İl Başkanı Soner Çam, Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ, Ordu İl Başkanı Zafer Öztürk, Trabzon İl Başkanı Aycan Sulak Elbir, Giresun İl Başkanı Mustafa Özoğul, Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan, Batman İl Başkanı Latif Sezgin ve Çorum İl Başkanı Bedihi Onan’ın da hazır bulunduğu basın açıklamasında, Zafer Partisi’ni Samsun halkı da yalnız bırakmadı. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
Gökbõrü Atsız 2 yıl önce
Artık zafer partisi diyorum.
Mansur yavaş adayımız.
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@