Zihni Çalışkan'dan CHP'li yöneticilere manidar ifadeler!

Çeşitli konular nedeniyle AK Partililer ile CHP'liler mahkemelik olmuştu. Zihni Çalışkan şikayetleri geri çektiklerini duyurmuştu. CHP'liler dün Adliye önünde toplandı, Çalışkan'a çattı. Başkan Çalışkan'dan çarpıcı açıklama geldi...

SİYASET 08.04.2022, 12:55
Zihni Çalışkan'dan CHP'li yöneticilere manidar ifadeler!

CHP'lilerin çeşitli konularda AK Parti'nin kurumsal kimliğine ve AK Partililerin şahsına dönük dış mekanlarda ve sosyal medyada yaptıkları eleştiriler üzerine, konunun muhatapları CHP'li isimlere dava açmışlardı.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 'siyasette fikir ve projelerle gündeme gelme kültürünün gelişmesi amacıyla' açılan davalardan vazgeçtiklerini duyurmuştu.

Bu açıklama sonrasında CHP üyeleri Eskişehir Adliyesi önünde toplanmış ve Çalışkan'ın bu açıklamasını samimi bulmadıklarını söyleyerek, Çalışkan'a eleştirilerde bulunmuşlardı.

CHP'lilerin son çıkışından sonra AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener'in Tiwitter'da paylaştığı "Şikayetten vazgeçme halinde sanık şikayetten vazgeçmeyi kabul ederse dava hakkında düşme kararı verilir. TCK 73/6’ya göre vazgeçme onu kabul etmeyen sanığı etkilemez" şeklindeki ifadesini alıntılayarak kendi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Zihni Çalışkan, şu cümleleri aktardı:

"Siyasetin fikir ve projeler ile gündeme gelmesini imkan sağlamak için hoşgörü ile yaklaşıp siyasi parti temsilcilerine ilişkin şikayetimizden vazgeçmiştik! Şikayetimizden vazgeçmemizden yararlanarak düşme kararına rıza gösterenler, yargılamanın devam etmesi cesaretin de bulunamayarak beraat kararı alma imkanlarını kendilerinin ortadan kaldırdıklarını UNUTMAMALILAR..! Sözün özü; Siyaset hoşgörü,irade ve cesaret işidir..!"

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@