Cumhurbaşkanı açıkladı: Yüzlerce yeni Tarım Kredi Market geliyor!

Kütahya'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Marketlerinin sayısının kısa sürede arttırılacağını kaydetti...

SON DAKİKA 29.08.2022, 18:34
Cumhurbaşkanı açıkladı: Yüzlerce yeni Tarım Kredi Market geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yılı etkinlikleri ve toplu açılış töreninde Tarım Kredi Marketleri ile ilgili konuşmasında, şu ifadelere yer verdi:

"Hükümete geldiğimizde 2 asırdır alt yapısı ihmal edilmiş, siyasi ve askeri gücü sürekli törpülenmiş bir Türkiye devraldık. Biz hedeflere doğru yürüyüşümüze asla ara vermedik. Terörle mücadele Türkiye'nin sorunlarında ilk sıradaydı. Bütün terör inlerini bunların kafalarına geçirdik. Bundan sonra da geçirmeye devam edeceğiz. Attığımız her adımda dışarıdan ve içeriden engellemelerle karşılaştık. Hamd olsun hepsinin üstesinden geldik. Milletimize kazandırdığımız eserlerin yanında, küresel gelişmelerde de Türkiye'yi dünyanın en stratejik ülkelerinin arasına getirdik. Türkiye, yıllar önce tercihini istihdam ve üretimden yana yaparak ekonomik modelini değiştirdiği için küresel fırtınadan en az kayıpla çıkacaktır. Tarım kredi kooperatifleriyle vatandaşımıza ürünleri daha ucuz satmaya başladık. Buna artarak devam edeceğiz. Market sayısını süratle 2000-3000'e çıkaracağız."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@