banner298

banner194

Eskişehir AK Parti'de şok istifalar! Hasan Burgaz'dan açıklama

AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan beş isim istifa etti...

SON DAKİKA 01.06.2023, 13:01 01.06.2023, 16:18
Eskişehir AK Parti'de şok istifalar! Hasan Burgaz'dan açıklama

AK Parti Eskişehir il başkanlığında istifa depremi yaşandı. Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz, İnsan Hakları Başkanı Alperen Teker, Seçim İşleri Başkanı Emre Karaer, Sosyal İşler Başkanı Metin Tezişçi, İl Sekreteri Seval Güler istifa dilekçelerini il başkanlığına teslim ettiği ve istifalarının kabul edildiği öğrenildi.

- İŞ-KUR Eskişehir İl Müdürü Hasan Yoldaş'ı Bakan Vedat Bilgin mi görevden aldı? - Okumak için BURAYA tıklayın.

Hasan Burgaz istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2018 Ağustos yılından bugüne kadar 5 senedir onurla yürüttüğüm Tanıtım-Medya Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğimden bugün itibariyle ayrılıyorum. 

2018 yılında göreve geldiğimiz ilk günden bugüne tabiri caizse deliler gibi çalıştım, her yere yetişmeye çalıştım. Bu süreç içerisinde evimi de unuttum, ailemi de unuttum, işimi de unuttum ama bir gün bile bundan şikayetçi olmadım!..  İşimi, görevimi severek yaptım. Görevden ayrılışım bir baş kaldırma veya isyan kesinlikle değil! Tam aksine 5 yılı aşkın icracı bir birimde olmanın vermiş olduğu yorgunluktur. Yeni Yönetimde olmak yönünden bir ısrarım olmadı ama seçime az bir zaman kalmış ve Yüzyılın seçiminde yeni kurulan yönetime destek olmak noktasında bilgi birikim ve kalan son enerjimi de 8 Nisan’da başlayan süreç ile 28 Mayıs’a kadar sergilediğime inanıyorum. Şimdi de görevimi layıkıyla yaptığım düşüncesi ile veda ediyorum. Tüm adaylarımıza elimden geldiğince destek oldum. Kampanyanın görünürlüğünü sağlamak adına ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık. İnsanız eksiğimiz olmuş olabilir ama şunu açıkça ifade ediyorum ki bu denli koşturmayı hiçbir zaman mevki makam için yapmadım. (Yakın çalışma arkadaşlarım bilir). Ben bu performansı davama ve liderime olan sevgim-inancım doğrultusunda severek yaptım. Bu arada da Kimsenin adamı değilim! Kimsenin beni yönlendirmesine dünde izin vermedim bugün de!.. Rabbim hepimize akıl fikir vermiş kendi kararlarımızı verecek yaşa ve olgunluğa da sahibiz çok şükür!.. 

Bana güvenen, yanımda olan, desteklerini esirgemeyen, seven-sevmeyen herkese teşekkür ederim. 5 yıldır yakın mesai yaptığım değerli basın mensuplarına teşekkür ediyor, kırdığım, üzdüğüm olduysa hepsinden özür dilerim. Benden yana hakkım helal olsun"

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@