banner298

banner194

İbrahim Arslan Bingöl'den seslendi: 28 Mayıs'ta gereğini yapalım!

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan Bingöl'e giderek Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi...

SON DAKİKA 22.05.2023, 15:19
İbrahim Arslan Bingöl'den seslendi: 28 Mayıs'ta gereğini yapalım!

Genel merkezin görevlendirmesiyle Bingöl’deki seçim çalışmalarına katılan CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, “Hem Bingöllü hemşerilerimize çok güveniyoruz hem Türkiye’de seçmenin 28 Mayıs’ta gereğini yaparak Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı seçeceğinden eminiz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte Millet İttifakı bileşenleri, sahadaki çalışmalarını hızlandırdı. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istemek için partisinin görevlendirmesiyle Bingöl’e giden CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Bingöllü vatandaşları dinledi. Arslan’a CHP’lilerle birlikte Gelecek Partisi, Deva Partisi ve Saadet Partisi Bingöl il temsilcileri de eşlik etti.

'SİZLERE YÜREKTEN İNANIYORUZ'

Bingöl’deki kanaat önderlerini ve esnafı ziyaret eden İbrahim Arslan, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu’na destek istedi. Arslan, “Bingöl’de hedefimiz birinci turda alınan sonucun üstüne çıkmak. Bütün Türkiye’de hedefimiz bu. Spor diliyle konuşursak 14 Mayıs’ta bir maç yapılmıştır. Bu maçın galibi ortaya çıkmamıştır. Maç berabere bitmiştir ve kronometre tekrar sıfırlanmıştır. 28 Mayıs’ta tekrar bir seçim ortaya konulacaktır. Biz seçime sıfırdan başlıyoruz, başladık geçtiğimiz hafta içerisinde. İnşallah hem Bingöl’ümüzde hem de Türkiye’de daha yüksek oy oranlarıyla ve tabi ki genel hatlarıyla Cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanarak süreci tamamlamak istiyoruz. Kaldı ki ikinci tur olacağı için bir oy bile fazla alsanız cumhurbaşkanı seçimini tamamlanmış olacak. O nedenle yürekten inanıyoruz. Hem Bingöllü hemşerilerimize çok güveniyoruz hem Türkiye’de seçmenin 28 Mayıs’ta gereğini yaparak Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı seçeceğinden eminiz” ifadelerini kullandı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@