Nabi Avcı'dan Sivrihisar'a milyonlarca liralık müjde!

Gürsöğüt-1 Barajı ve Hidroelektrik Santrali açılışına katılan Prof. Dr. Nabi Avcı açılışın ardından Sivrihisar İlçesine geçerek kredi müjdesi verdi...

SON DAKİKA 12.08.2022, 16:51 12.08.2022, 17:09
Nabi Avcı'dan Sivrihisar'a milyonlarca liralık müjde!

Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın da katıldığı Gürsöğüt-1 Barajı ve Hidroelektrik Santrali açılışında bulunan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, açılışın ardından Sivrihisar İlçesine geçerek AK Parti İlçe Danışma toplantısına katıldı.

Toplantı sonrasında da devam eden ve tamamlanan projeleri yerinde tek tek inceledi.

İLLER BANKASINDAN KREDİ ÇIKTI

Avcı, yaptığı konuşmada Sivrihisar'a kredi müjdesi vererek şunları söyledi: “Sivrihisar’a geldik ama eli boş gelmedik. Özellikle bugünkü İlçe Danışma Toplantımıza yetiştirmek için uğraştığımız bir müjdemiz vardı. Çok şükür o da yetişti. Biliyorsunuz Hamid Başkanımız çok güzel sokak sağlıklaştırmaları ve restorasyonlar yapıyor. Sivrihisar tarihine ve kültürüne yakışır bir çevreye yeniden kavuşuyor. İşte o çalışmalarda kullanmak üzere Belediyemizin İller Bankasından 10 milyon liralık bir kredi talebi vardı. Bugün İller Bankası yönetim kurulu toplandı ve kredi talebimiz onaylandı. İnşallah bu hizmetler daha da hızlanarak yürüyecek. Sivrihisar bir kere daha dünyanın merkezi olduğunu güzellikleriyle kanıtlayacak. Hayırlı uğurlu olsun inşallah."

saglisolluhaber.com 

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@