Oy ve Ötesi Eskişehir'de toplandı

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Oy ve Ötesi Derneği gönüllülerinin toplantısına katıldı...

SON DAKİKA 23.05.2023, 17:51
Oy ve Ötesi Eskişehir'de toplandı

Eskişehir’de müşahit eğitimi için bir araya gelen Oy ve Ötesi Derneği gönüllülerini ziyaret eden CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu eleştirdi. Çakırözer, “Demokrasi neferlerimizden Oy ve Ötesi gönüllüleri Eskişehir’de ve Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşlarımızın sandığa giren iradesini, demokrasiyi korumak için özveriyle mücadele veriyor. Sandıklara, oylarımıza sahip çıkmak her vatandaşın hakkı. Bunun için mücadele veren Oy ve Ötesi gönüllülerini kimse engelleyemez. Oy ve Ötesi gönüllülerinin yanındayız ” dedi. 

TEŞEKKÜR VE DAYANIŞMA 

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’de müşahit eğitimi için bir araya gelen Oy ve Ötesi Derneği gönüllülerini ziyaret etti. Yaklaşık 400 gönüllünün bir araya geldiği buluşmada Çakırözer, gönüllülere teşekkür ederken, Oy ve Ötesi’nin 28 Mayıs’taki seçimlerde sandık başında duramayacağını söylediği iddia edilen Süleyman Soylu’ya da tepki gösterdi. 

“MİLLET İRADESİNİ KORUYANLARA KİMSE ENGEL KOYAMAZ” 

Çakırözer, “Oy ve Ötesi seçimlere hile karıştıranlara karşı vatandaşın iradesini korumak, sandık güvenliğini takip etmek için kuruldu. Eskişehir’de ve Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşın oyları çalınmasın, sandıklara hile karışmasın diye organize oldu. Oy kullanma işlemlerini izlemek, takip etmek her yurttaşın hakkı. Hem de Anayasal hakkı! Kimse buna engel koyamaz, koymamalı” dedi. 

“SANDIĞA, OYLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ!” 

Türkiye’nin dört bir yanında sandık güvenliğini sağlamak için görev alan tüm kesimlere teşekkür eden Çakırözer, şunları söyledi: 

“Cumhuriyet Halk Partisi’nden yol arkadaşlarımız, Oy ve Ötesi ile Türkiye Gönülleri’nin aralarında olduğu sivil toplum örgütlerimiz, siyasi parti temsilcileri ve daha binlerce yurttaşımız Türkiye’nin dört bir yanında sandıklara sahip çıkıyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla onbinlerce yurttaşımız müşahit olmak için başvuruda bulunuyor. 28 Mayıs’ta görev alacak tüm yurttaşlarımıza emekleri için şimdiden teşekkür ediyorum. Gönüllü demokrasi neferlerimizle hep birlikte sandıklara, oylarımıza, ülkemizin geleceğine sahip çıkacağız” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@