banner298

banner194

Utku Çakırözer'in gündeminde deprem var!

Depremin ardından 42 gün geride kalırken, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer şehrin farklı bölgelerinde depremzede yurttaşlara ziyaretlerini sürdürüyor.

SON DAKİKA 19.03.2023, 15:33
Utku Çakırözer'in gündeminde deprem var!

Deprem felaketinin ardından 42 gün geride kalırken, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer şehrin farklı bölgelerinde depremzede yurttaşlara ziyaretlerini sürdürüyor. Seyitgazi Kırka ETİ Maden İşçi Yatakhanesi’nde kalan depremzede yurttaşları ziyaret eden Çakırözer, “Depremin üzerinden kırk gün geçti. Eskişehirimizin dört bir yanında depremzedelerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Gün geçtikçe talepler değiştiği gibi, depremzedelere ulaşmayan kamu yardımlarının yarattığı mağduriyetler de sürüyor. Depremzede yurttaşlarımızın sıkıntı ve taleplerinin takipçisi olmaya çalışıyor, ilgili kurumlarla iletişim halinde mağduriyetlerin giderilmesini sağlamaya çalışıyoruz. Eskişehirlilerin olağanüstü dayanışması depremzedeleremizin yaralarının sarılmasında çok önemli. Nereye gitsek depremzede yurttaşlarımız Eskişehirlilere teşekkürlerini iletiyor. Dayanışmayı elden bırakmadan bu felaketin üzerinden hep birlikte geleceğiz” dedi.

KIRKA İŞÇİ YAKATHANESİ’NDEKİ DEPREMZEDELERİ DİNLEDİ

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından şehre gelen depremzede yurttaşlara ziyaretlerini sürdürüyor. Çakırözer, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ile Kırka ETİ Maden Bor Tesisleri İşçi Yakathanesi’nde barınma ihtiyacını karşılayan depremzede yurttaşları ziyaret etti. Sağlıktan, çocuklarının eğitimine talep ve sıkıntılarını Çakırözer ile paylaşan depremzedeler, Eskişehirlilere de kendileri ile gösterdikleri dayanışma için teşekkür etti.

Çakırözer ve beraberindeki heyet Maden İş Kırka Şubesi’ni de ziyaret ederek, Kırka ETİ Maden Bor Fabrikası’ndaki işçilerin de talep ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan CHP’li Çakırözer, “Depremin ardından 42 gün geride kaldı. Eskişehir ve Türkiye’nin dört bir yanında depremzede yurttaşlarımızı ziyaret ediyor, talep ve sıkıntılarını dinliyor, taleplerin giderilmesini sağlamaya çalışıyoruz. Eskişehirlilerin yardımseverliği, özverili dayanışması çok büyük, çok önemli. Gittiğimiz her evde, her misafirhanede depremedezelerimiz teşekürlerini iletiyor. Bu büyük dayanışma ile yaralarımızı saracak, felaketin üstesinden hep birlikte geleceğiz” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@