Baba ve oğlunun yargılandığı cinayet davası ertelendi

Eskişehir’de küfürleşme nedeniyle çıkan kavgaya 24 yaşındaki Suat Akarsu’yu bıçaklayarak öldüren Emir Efe A. ile babasının yargılandığı dava ertelendi.

ADLİYE 22.02.2024, 13:25 22.02.2024, 13:27
Baba ve oğlunun yargılandığı cinayet davası ertelendi

Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi’nde 12 Haziran günü gece saatlerinde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki S. A., arkadaşı A. A. ile birlikte küfürleşme mevzusundan dolayı sorun yaşadığı A. A.’nın ailesinin yaşadığı eve gitti. Evde olmayan A. A.’nın babası E. A. (54) ve kardeşi E. E. A. (19) ile S. A. arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada E. E. A. ve S. A., bıçakla yaralandı. Hastaneye kaldırılan S. A., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan E. E. A. ile babası E. A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen baba ve oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugün görülen duruşmasında, tutuklu sanıklar E. E. A. (19) ve babası E. A. (54) hazır bulundu. Duruşmaya, maktul S. A.'nun (24) yakınları, tanıklar ve taraf avukatları katıldı.

“Yerdeki yaralıya tampon yapıyor, yardım ediyordu”

Olayın olduğu sitede oturan ve sanıklar ile komşu olan E. A., duruşmada tanık olarak verdiği ifadede, “Cama yaklaşıp baktığında yerde yaralı birinin olduğunu kaydeden E. A, "Erol beyin eşi yerdeki yaralıya tampon yapıyor, yardım ediyordu. Benim eşim, 'araba lazımsa hastaneye götürülelim' diye bağırdı. N. ve eşi E. vardı. E. abi arabasıyla geldi ve hastaneye götürdüler" dedi.

Tutuklu sanıklar E. E. A. ve E. A., uzun süredir tutuklu olduklarını belirterek tahliyelerini talep etti. Duruşma, incelemeye alınan dijital materyallerin raporunun emniyet müdürlüğünden beklenmesine ve sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verilerek 18 Nisan'a ertelendi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@