Mihalıççık'ta tüketici hakları konuşuldu!

Mihalıççık Belediyesi, Mihalıççık Kent Konseyi ve Tüketiciyi Destekleme Derneği işbirliğiyle Tüketici Hakları ve Hak Arama Yolları Konferansı yapıldı.

ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK BELEDİYESİ 26.11.2022, 14:14 26.11.2022, 14:20
Mihalıççık'ta tüketici hakları konuşuldu!

Mihalıççık Belediyesi, Mihalıççık Kent Konseyi ve Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) işbirliğiyle Mihalıççık Kültürevinde Tüketici Hakları ve Hak Arama Yolları Konferansı yapıldı.

Düzenlenen Konferansa Mihalıççık Kent Konseyi Başkanı Salih Güven, Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal, Tüketiyici Destekleme Derneği İstanbul Şubesi Kurucu Başkanı Kemal Ertuğrul Öztürk, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın Açılış Konuşmasını yapan Mihalıççık Kent Konseyi Başkanı Salih Güven, "Mihalıççık Kent Konseyi olarak kurulduğumuz 2 aylık kısa bir süre içerisinde yöremiz insanına faydalı birçok konuya imza attı ve atmaya da devam edecektir. Bugün yaşamımızda en çok karşımıza çıkan Tüketici Haklarımızı ve Hak Arama yolları hakkında sizleri bilgilendireceğimize umut ediyorum. Çünkü; Her insan bir Tüketicidir. O nedenle haklarımızı en iyi şekilde öğrenmemiz ve aramamız gerekir" dedi.

Tüketicilerin bilinçli olması ve tüketicilerin haklarından haberdar olarak gerektiğini vurgulayan Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal, tüketicinin karşılaştığı olası sorunlardan örnekler vererek, bu tür durumlarda tüketicilerin nasıl bir yol izlemesi gerektiğini anlatarak, Tüketici Hakem Heyetleri ve başvuru yolları hakkında bilgiler vererek izleyenlerden gelen soruları cevapladı.

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum'un Büyükşehir Meclis Toplantısı nedeniyle katılamadığı program sonunda Mihalıççık Kent Konseyi Başkanı Salih Güven, TÜKDES Genel Başkanı Süleyman Bakal'a Belediye Başkanı Haydar Çorum adına hediye takdim etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@