Hasan Polatkan Havalimanı ile ilgili şok iddialar!

Hasan Polatkan Havalimanı sorunuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. C. firması Eskişehir uçuşlarını durdurdu, AK Parti'nin anket yaptığı iddia ediliyor...

ESKİŞEHİR 05.04.2022, 19:52 06.04.2022, 10:42
Hasan Polatkan Havalimanı ile ilgili şok iddialar!

ÖZEL HABER

Zarar eden Zafer Havalimanı'nı canlandırmak için Hasan Polatkan Havalimanı'nın uçuşlara kapatılmasına karar verilmişti. 

Kamuoyundan gelen yüksek baskıyla beraber AK Parti kurmayları devreye girmiş, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşmüş ve sorunun çözüldüğü duyurulmuştu. 

SAĞLI SOLLU HABER ORTAYA ÇIKARMIŞTI 

Ancak Sağlı Sollu Haber, sorunun çözülmediğini ortaya çıkarmış, Eskişehir'e uçuş yapan üç firmadan ikisinin tamamen Eskişehir'den çekildiğini, kalan tek firmanın da Eskişehir uçuşlarını bir hayli azaltırken, Zafer Havalimanı uçuşlarını gözle görünür şekilde arttırdığını, yine Eskişehir uçuşlarını Zafer Havalimanı uçuşlarına göre yüksek fiyatlı tuttuğunu okurlarına aktarmıştı. 

KALAN TEK FİRMA DA ESKİŞEHİR'DEN ÇEKİLDİ 

Hasan Polatkan Havalimanı sorunuyla ilgili tepki çekecek bir gelişme daha yaşandı. Eskişehir'e sefer düzenleyen tek firma olan C. firması da Eskişehir'den çekilme kararı aldı. Firma, Nisan ve Mayıs aylarında Eskişehir uçuşlarını durdurdu. Haziran ayında uçuş gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği ise merak konusu. 

AK PARTİ ANKET Mİ YAPIYOR? 

Öte yandan AK Parti Eskişehir İl Başkanlığının, Eskişehir ve Kütahya uçuşlarına daha önce bilet alanların listesini edindiği, listedeki isimlerin arandığı ve Hasan Polatkan ile Zafer Havalimanı ile ilgili kıyaslama istendiği, yolcuların bundan sonra hangi havalimanını tercih edeceklerinin sorulduğu ve anket yaptığı iddia ediliyor. 

SONUCA GÖRE HAREKET EDECEKLER 

AK Parti'nin iddia edilen bu anketi yapmasının nedeninin, olası bir Zafer Havalimanı tercihinde "bakın yolcular Zafer'i istiyor" diyebilmek ya da Hasan Polatkan tercihi ağır basarsa, bakanlığa,  "Hasan Polatkan uçuşlarını başlatın" baskısı yapabilmek olduğu öne sürülüyor. 

- Celalettin Kesikbaş rest çekti: Hasan Polatkan'ı vermeyeceğiz: https://www.saglisolluhaber.com/gundem/celalettin-kesikbas-rest-cekti-hasan-polatkan-i-vermeyecegiz-h7302.html

- Hasan Polatkan Havalimanı'yla ilgili skandal iddia: https://www.saglisolluhaber.com/eskisehir/hasan-polatkan-havalimani-yla-ilgili-skandal-iddia-h7181.html

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@