Meclisimiz demokrasimizin kalesi olmaya devam edecek!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

GÜNDEM 22.04.2023, 11:10
Meclisimiz demokrasimizin kalesi olmaya devam edecek!

AK Partili Günay yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Milli egemenliğimizin kayıtsız şartsız milletimizin olduğunu kutladığımız bu gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşımız boyunca tüm şartları idare etmeye çalışan herkesi saygıyla ve rahmetle yad ediyorum. Aynı zamanda iç içe bayramları barındıran bu milli günümüzde hem ulusal egemenliğimizi hem de onu emanet ettiğimiz çocuklarımızın da bayramını kutluyorum.

'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' diyerek kurulan Gazi Meclisimiz 103. Yıldönümünde de demokrasimizin kalesi olmaya ve ilkelerine sahip çıkmaya devam edecektir. Türk milletinin gönlünde ve sarsılmaz bütünlüğünde çok büyük bir öneme sahip olan meclisimiz asırlarca yaşayacak ve bu kıymetli milletin iradesini temsil edecektir.

Geleceğine değer veren bir milletin evlatları olarak; geleceğimizi emanet ettiğimiz ve bağımsızlığımızın sarsılmaz ifadesi olan bugünü tüm Türk Milleti adına kutluyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bu duygularla, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal’i, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclis’teki tüm milletvekillerini, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum. Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutlu olsun."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@