AK Parti'de yaşandığı iddia edilen kavgada flaş gelişme!

AK Partili Gökhan Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığında yaşandığı iddia edilen kavgayı doğruladı... Yılmaz Şahin'e yüklenen Yıldırım, "Yılmaz Şahin kim!" dedi...

SİYASET 12.04.2023, 21:57 12.04.2023, 23:15
AK Parti'de yaşandığı iddia edilen kavgada flaş gelişme!

AK Parti Eskişehir teşkilatında sular durulmuyor. Eskişehir il başkanı ve merkez ilçe başkanlarının milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etmelerinin ardından teşkilatta başlayan karmaşa artarak devam ediyor. Özellikle il başkanının belirlenmesi için yapılan temayül yoklamasının ardından atanan yeni il ve ilçe başkanları ile yöneticilere tepkiler büyüyor. Milletvekili adaylarının belirlenmesi için gerçekleştirilen temayül yoklamasının sağlıklı yapılıp yapılmadığı sorusu da hala akıllardaki yerini koruyor. 9 Nisan'da YSK'ya teslim edilen milletvekili adaylarının teşkilatta heyecan yaratmaması da ayrı bir handikap olarak değerlendiriliyor. AK Partililer, böyle bir ortamda girilecek seçimde başarılı olunamayacağına ilişkin endişe duyuyor.

Son dönemde yaşanan olaylara aleni tepki gösteren AK Parti'nin önceki dönem Odunpazarı İlçe yöneticisi Gökhan Yıldırım, parti binasında yaşandığı iddia edilen kavgayı doğrulayarak bir kez daha ses yükseltti.

Kavganın nedeninin AK Parti il yöneticisi Yılmaz Şahin olduğunu öne süren Yıldırım, İl Başkanı Süleyman Reyhan'ın söz vermesine rağmen gerekeni yapmadığını savunarak, sorumluların yanıtlaması istemiyle çeşitli sorular yönlendirdi.

Yıldırım sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi:

YILMAZ ŞAHİN FARUK GÖKÇE'Yİ TEHDİT ETTİ Mİ?

"Geçtiğimiz birkaç gün önce, partimizin değerleri büyükleri, partimizde yöneticilik yapmış, hakkı katkısı büyük olan İsmail Çavdar abi, Faruk Gökçe kardeşim, Nuri Kahya abi ve Ali Engis abi il ve ilçe başkanlarını ziyarete, hayırlı olsun dilemeye ve desteğe her zaman hazır olduklarını söylemeye giderler. Ziyaret sonrası il başkan yardımcımız Sayın Hasan Burgaz, ziyarete giden heyeti odasına davet eder. O esnada Yılmaz Şahin kimseye selam vermeden Faruk Gökçe’ye gider ve küfür ederek, 'hakkımda sen internette nasıl yazı yazarsın' diyor. Hemen arkasından ikinci, akabinde üçüncü küfrü ederek tehditlerine başlıyor. Buna dayanamayan Faruk Gökçe, Hasan Burgaz'a misafir olduklarını, Yılmaz Şahin'i susturması gerektiğini söylüyor. Sonra olaya İsmail Çavdar abimiz de dahil oluyor ve tartışma çıkıp, bu hali ile olay bitiyor. Akabinde İl Başkanı, Hasan Burgaz ve olaya şahit olan herkes Yılmaz Şahin'in suçlu olduğunu söylüyor. İl Başkanı, 'bana 3 gün verin gereğini yapacağım' diyor. Olay bu.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR

Şimdi gelelim asıl konuya:

1. Yılmaz şahin kim?

2. Ona parti içinde geçmiş dönem yöneticilerine küfür etme hakkını veren kim?

3. Birlik Vakfı ismini kullanarak, hem vakıfa hemde millete zulüm etmek doğru mu?

4. AK Parti babasının malı mı?

5. insanların siyaset yapma haklarının alınması doğru mu?

6. Üç gün bitti, İl Başkanı gereğini niye yapmadı?

'PARTİYİ YÖNETMEYE DEVAM EDERSE KAN KAYBI SÜRER'

Uzun lafın kısası herkes Yılmaz Şahin'den şikayetçi. Bence kötü insan değil. Yaşından dolayı sağlıklı düşünemiyor olabilir. Bence kendine teşekkür edilsin ve görevini bıraksın. İlla kalacağım diyorsa, yönetim kurulunda olabilir. Yürütmede oldukça ve kararları almaya, aldırmaya, partiyi yönetmeye devam ettikçe, küsen kızan ve kan kaybı devam edecektir."

- Gökhan Yıldırım AK Partili o yöneticileri topa tuttu! - Okumak için BURAYA tıklayın...

İşte, Gökhan Yıldırım'ın o paylaşımı:

- Gökhan Yıldırım AK Partili o yöneticileri topa tuttu! - Okumak için BURAYA tıklayın...

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@