banner194

Gökhan Yıldırım AK Partili o yöneticileri topa tuttu!

AK Partili Gökhan Yıldırım, Eskişehir teşkilatını yerden yere vurdu. Yıldırım, “üzülerek söylüyorum, AK Parti’nin Eskişehir’de başarılı olma şansı yok” dedi.

SİYASET 28.03.2023, 14:01 12.04.2023, 23:19
Gökhan Yıldırım AK Partili o yöneticileri topa tuttu!

AK Parti Eskişehir il başkanı ve merkez ilçe başkanlarının milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etmelerinin ardından teşkilatta başlayan karmaşa artarak devam ediyor. Özellikle il başkanının belirlenmesi için yapılan temayül yoklamasının ardından atanan yeni il ve ilçe başkanları ile yöneticiler tepki topluyor. Önümüzdeki günlerde milletvekili adaylarının belirlenmesi için gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasının sağlıklı yapılıp yapılmayacağı konusunda da tedirginlik yaşanıyor. AK Partililer, böyle bir ortamda girilecek seçimde başarılı olunamayacağına ilişkin endişe duyuyor.

Bu noktada en sert tepki, AK Parti’nin önceki dönem Odunpazarı İlçe Başkan Yardımcılarından olan Gökhan Yıldırım’dan geldi.

Yıldırım, AK Parti’de yaşanan son olayların sorumlusu olarak görülen bazı teşkilat mensuplarını adeta topa tuttu.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya “üzülerek söylüyorum, AK Parti’nin Eskişehir’de başarılı olma şansı yok” diye başlayan Gökhan Yıldırım, ifadelerinin devamında şunları kaydetti:

‘BU ADAM KİM SÖYLEYİN’

“………ve avaneleri olduğu sürece bu teşkilat kimseye dokunamaz, başarılı olamaz. İl başkanı seçen, yönetimlerini belirleyen, vekil belirleyen, vekil yöneten bir yapı düşünün. Kim bu adam merak ediyorum. Mit mi, ajan mı, tarikat mı, dost mu, düşman mı? Bana bu adam kim söyleyin.  

‘BİR TANE ADAM ESKİŞEHİR’DE AK PARTİ’Yİ YÖNETİYOR’

Önceki dönemlerde de yer alıp, bugün il ilçe yönetimlerinde yer alan, uçkur düşkünü ticari hesapları olan adamların olduğu ve bunların olmaması gerektiğini söylememize rağmen hala yeni yönetimlerde yer alıyorlarsa ya bu adamların suçlarına ortaklar ya korkuyorlar ya da bu partiye düşmanlar. Temayül yoklaması olur sonuç dikkate alınmaz. Mahalle başkanlarının düşünceleri hiç dikkate alınmaz. Partinin eski yönetim kurulları dikkate alınmaz. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Bu ne ya? 1 tane adam Eskişehir’de AK Parti’yi yönetiyor. İl başkanı seçiliyor, yönetimini kendi iradesi ile kuramıyor, eski İl başkanı isim veriyor, yönetime sokamıyor. Neden?  

‘HAKKIMI HELAL ETMİYORUM’  

2017-2019 yılları arası 3 yıl ilçe başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Siyasi menfaatler uğruna neler döndü biliyorum. Genel merkez ne kadar haberdar şüpheli. Vekillerin dünyadan haberi yok. Ki olsa bile umurlarında bile değildi. 5 milyon TL para harcadım ve 1 gün pişmanlık yaşamadım. 3 yıl evimden işimden vazgeçtim. AK Partililer işten çıkarıldı diye Kazım Kurt’a sosyal medyadan hakaret ettim diye cezaevine girdim. Partiye seçimde kullansın diye Çin’den ürün istediler, getirdim. Kendim 300’den fazla ithalat yaptım 1 gün bile sorun yaşamadım ama onların yüzünden Ağır Cezada 2-3 yıl mahkemelerde süründüm. 1,5 milyon lira harcadım mahkeme kapılarında. Beraat ettim ama gel de bana sor. Kimseden medet ummadım. Kim için ne için? 1 gün 1 talepte bulunmadım. Ne yaptıysam Allah rızası için yaptım. Hiçbir zaman AK Partili olmaktan, Recep Tayyip Erdoğan’ı sevmekten vazgeçmedim. Ama hakkımı Eskişehir’in bu kirli mensuplarına helal etmiyorum.   

‘ALLAH RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I BU ADAMLARDAN KORUSUN’

Burada Recep Tayyip Erdoğan’a hizmet etmek başka bir partide hizmet etmekten inanın daha zor. Çünkü bunlar kendilerinden daha baskın, çalışkan, dürüst insanlardan korkuyorlar. Onların derdi makam. Allah Recep Tayyip Erdoğan’ı bu adamlardan korusun inşallah. Allah, siyaseti Allah rızası için yapan, derdi insanların saadeti ve mutluluğu olan, dürüst, çalışkan ve ilkeli insanların olduğu yönetimleri nasip etsin inşallah.”

Öte yandan, geçmiş dönem Tepebaşı Belediye Başkanı AK Partili Tacettin Sarıoğlu gibi pek çok partilinin Gökhan Yıldırım'ın paylaşımını beğenip yorum yapması da dikkatlerden kaçmadı.

- AK Parti'de yaşandığı iddia edilen kavgada flaş gelişme! - Okumak için BURAYA tıklayın...

İşte, Gökhan Yıldırım'ın o paylaşımı:

- AK Parti'de yaşandığı iddia edilen kavgada flaş gelişme! - Okumak için BURAYA tıklayın...

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@