AK Partili Ayşen Gürcan merakla beklenen müjdeyi açıkladı!

AK Partili Ayşen Gürcan, her konut için 25 metreküp ücretsiz doğal gaz verileceğini müjdeledi... Resmi açıklamayı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor...

SİYASET 20.04.2023, 11:00 20.04.2023, 22:57
AK Partili Ayşen Gürcan merakla beklenen müjdeyi açıkladı!

SAĞLI SOLLU HABER - KULİS

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir'e geldiği tarih olan 18 Nisan Salı gününden bu yana önümüzdeki günlerde açıklanacak olan bir müjdeden bahsediliyordu.

BURHAN SAKALLI BÜYÜK SÜRPRİZ OLARAK NİTELENDİRDİ

AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı'nın da sosyal medya hesabından dün paylaştığı "yarın büyük sürprizler geliyor" ifadesi, vatandaşları bir hayli heyecanlandırırken, gözleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün vereceği müjdeye çevirdi.

Sağlı Sollu Haber, büyük müjde olarak açıklanacak Türkiye çapındaki uygulamanın detaylarına ulaştı.

AYŞEN GÜRCAN TÜGVA'NIN SAHUR PROGRAMINDA AÇIKLADI

Bu sabah Eskişehir Öğretmenevi'nde sahur programı düzenleyen TÜGVA'nın davetine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in haricindeki tüm AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayları katıldı. TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci'nin de yer aldığı sahur programında, AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan'ın yaptığı konuşma dikkat çekti.

Gürcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yurt geneline bayram müjdesi olarak açıklaması beklenen uygulamayı sahur programında yaptığı konuşma ile duyurdu.

AK Partili Gürcan, her konut için 25 metreküp doğal gazın ücretsiz olarak verileceğini kaydetti.

Karadeniz gazı karaya ulaştırılmaya başladı - Okumak için BURAYA tıklayın...

Gürcan'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıklaması beklenen müjdesini TÜGVA'nın sahur programında duyurması, katılımcılar tarafından da heyecan ve sevinçle karşılandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASIYLA BUGÜN NETLEŞECEK

Öte yandan, her konut için ücretsiz olarak verilmesi beklenen 25 metreküp doğal gazın ne zaman ve hangi tarih aralıklarında planlandığı, Filyos'ta Karadeniz doğal gazının devreye alınması töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla netleşecek.

Karadeniz gazı karaya ulaştırılmaya başladı - Okumak için BURAYA tıklayın...

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
Ecz.Mustafa Önder 1 yıl önce
Bak seennnn,,,madem verebilecek gücünüz vardı dz bugibe drk noye beklefiniz ,,eeee secim var tsbi ,koltuk tehlikeye girdi ,ne gelirse akliniza vetin verin, EYT öyle Ögrenci kredi faizlegi öyle , sona geldiniz sonaaaaa ne verirsenuz verin o koltik o saltanat gidiyorrr...
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@