CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı belli oldu!

CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlığında yönetici koltukları boşalmıştı... Gül Sarı Aldemir'in başkanlık koltuğuna atanacağı ileri sürülüyor.

SİYASET 05.12.2022, 18:07 05.12.2022, 19:16
CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı belli oldu!

SAĞLI SOLLU HABER - ÖZEL

Sağlı Sollu Haber, Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Özçimen’in istifa ettiğini, yerine Gülbahar Çeker'in getirildiğini, hemen akabinde kadın kolları ilçe yöneticilerinin de istifasıyla beraber Gülbahar Çeker'in başkanlıktan düştüğünü ve bununla beraber kadın kolları ilçe yönetiminin boşaldığını okurlarına duyurmuştu.

Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nda flaş gelişme yaşandı. Kulislerde konuşulanlara göre Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ile ilçe sekreteri Münür Gül, uzun süre boyunca ilçe kadın kolları başkanı arayışı içerisine girmişler, ancak her teklif ettikleri isimden olumsuz cevap almışlar.

Tepkiler üzerine devreye giren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, aynı zamanda Eskişehir Halk Evi yöneticisi olan Gül Sarı Aldemir'e kadın kolları başkanlığı teklifinde bulunmuş. Gül Sarı Aydemir, Kurt'un ısrarı üzerine teklifi kabul etmiş.

Şimdi, Gül Sarı Aldemir'in atamasının yapılması bekleniyor. Öte yandan, ilçe kadın kollarının yeni yöneticilerinin ise kimler olacağı merak konusu. Kulislere göre Gül Sarı Aldemir bu konuda çalışmalara başlamış ve görev yapacağı ekip arkadaşları için arayış içerisine girmiş.

CHP’de deprem! Odunpazarı’nda toplu istifa şoku - Okumak için BURAYA tıklayın. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@