Ektaş’tan Kabukcuoğlu’na: Ak-kara yakında ortaya çıkacak!

İYİ Parti Milletvekili Kabukcuoğlu’nun eski İl Başkanı Mehmet Ektaş’a ilişkin söylediği “uzlaşılması zor bir insan” ifadelerine cevap veren Ektaş, sert konuştu.

SİYASET 29.06.2021, 14:29 30.06.2021, 11:40
Ektaş’tan Kabukcuoğlu’na: Ak-kara yakında ortaya çıkacak!

ÖZEL HABER 

İYİ Parti Eskişehir eski İl Başkanı Mehmet Ektaş’ın şok istifası üzerine Sağlı Sollu Haber’e özel açıklamalarda bulunan İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, şu ifadelere yer vermişti: 

“Mehmet Bey bu istediği daha önce de dile getirmişti. Açıkçası ben, kalmasından yanaydım. Ancak teşkilat yöneticilerinin bazılarıyla sorunlar yaşıyordu. Pek uzlaşma yanlısı olduğu söylenemez. Yani Mehmet Bey, uzlaşılması zor bir insan. Ayrıca birtakım beklentiler içerisine de girdiğini söyleyebilirim. Ayrıca şunu ifade etmem de faydalı olacak: Bu istifada benim bir tasarrufum olmadı, tamamıyla kendi kararı olduğunu söyleyebilirim. İstifa mektubunda da anlaşılıyor ki uzun zamandır istifa etmeyi düşünüyor. Bu noktada kimse endişelenmesin, İYİ Parti'de kişiler değil kurum ön plandadır ve partimiz yoluna devam edecektir. Diğer yandan, Mehmet Ektaş da partimizin hala bir üyesidir ve çalışmalara katılacaktır, buna inanıyorum." 

Söz konusu ifadeler üzerine istifasıyla gündeme oturan İYİ Parti Eskişehir eski İl Başkanı Mehmet Ektaş Sağlı Sollu Haber’e ulaşarak cevap hakkını kullandı. Ektaş açıklamasında, şunları söyledi: 

'HEDEFİM VAR’ 

Arslan Bey bana 'hedefleri var' diyor ya, evet doğru söylemiş, bir hedefim var. Hedef, AK Parti iktidarına karşı Millet İttifakını iktidara taşımak. Hedef, Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olduğunu ve mecliste vekil sayımızın anayasal değişiklikleri yapabilecek seviyeye ulaştığını görmek. 

‘ÖZEL HEDEFLERİ OLANLAR VAR’ 

Benim üzerimden kavga ortamı yaratmak istenmesinin asıl nedeni, birilerinin şahsi özel hedeflerinin oluşudur. Bunun böyle olduğunu söylemek isterim. Bakın iddia ediyorum, bir süre sonra neler olacak, olayların nasıl geliştiğini insanlar açıkça görecek. Ak-kara neyse, ortaya çıkacak. 

'KİMSE KİMSENİN ÖNÜNÜ KESEMEZ' 

Şunu da vurgulamak isterim. Bizim partimiz, önümüzdeki seçimlerde, önceki seçimlere göre çok daha fazla ilgi görecek. Ne cengaver isimler belediye başkanlığı adaylığı için, milletvekilliği adaylığı için irade ortaya koyacak. Bizlerden daha iyileri de çıkacaktır. Bu partide kimse kimsenin önünü kesemez. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@