Emine Nur Günay ses yükseltti: Nabi Hoca bu hale geliyorsa...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Kanal 26'da gazeteci Arif Anbar'ın sorularını yanıtladı, dikkat çeken ifadeler kullandı.

SİYASET 01.11.2021, 13:47 02.11.2021, 15:31
Emine Nur Günay ses yükseltti: Nabi Hoca bu hale geliyorsa...

Kanal 26 ekranlarında, Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar'ın sorularını yanıtlayan AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, AK Parti'nin Millet Bahçesi'nde düzenlediği basın toplantısını değerlendirdi.

Programın bir bölümünde Gazeteci Anbar'ın, "basın toplantısında açıklama yapan Nabi Avcı'yı isyan eder vaziyette gördüm" şeklindeki ifadeleri üzerine AK Partili Günay, şunları söyledi:

'NE YAZIK Kİ BİZDE YIKICI SİYASET VAR'

"Benim tek söyleyeceğim şu: Nabi Hoca gibi bir insan bile bu hale getiriliyorsa ne diyeyim artık. Yani yaptıkları ortada, kişiliği ortada, tevazusu ortada, entelektüel birikimi ortada. Yani insanlara yaklaşımı, insani yapısı ortada. Yani isyan etme derecesine geliyorsa artık ne diyeyim. Onu da biraz öyle okumak gerekiyor. Demek ki neler yaşadı ve yaşıyor… Onun adına ben konuşacak değilim. Ama sadece onu vurgulamak isterim. Siyaset kolay değil. Ne yazık ki bizde yıkıcı siyaset var, yıkıcı rekabet var. İşte bir söylenti çıkarayayım, bir şeyleri farklı göstereyim… Ben hep yapıcı rekabet olmasından yanayım. Bu iktidar için de geçerli muhalefet için de geçerli. Muhalefetimizin de ben bu anlamda yapıcı rekabet, yapıcı eleştiri içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Çünkü şehrimizin bir sorunu varsa bu hepimizin ortak sorunu. İşte jale Hanım’la (jale Nur Süllü) bizim diyaloğumuz var. Mesela birlikte gidip herhangi konuya ilişkin ilgili kurum müdüründen görüş alıyoruz. Hem muhalefet kanadı daha detaylı bilgilenmiş oluyor, biz de ne yaptığımızı daha iyi anlatmış oluyoruz. Belki muhalefetten gelecek farklı öneriler olacak, hemen onları gündeme alabiliriz. Ben parti içerisinde de, iktidar muhalefet ilişkisinde de böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Ve Nabi Bey bu hale geliyorsa, demek ki yaşadığı bazı şeyler var. Yıpratıcı, yıkıcı rekabet değil, yapıcı rekabet içerisinde olalım. Parti içerisinde de… Teşkilatımıza ben bunu tavsiye ediyorum.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@