Eskişehir'de siyasi dengeler değişecek!

Memleket Partisi Genel Başkan Vekili Gaye Usluer ES TV'de önemli açıklamalarda bulundu. Usluer, Eskişehir'de siyasi dengelerin değişeceğini öne sürdü.

SİYASET 08.06.2021, 20:53 09.06.2021, 10:36
Eskişehir'de siyasi dengeler değişecek!

ES TV'de Ali Baş ve Meltem Karakaş Kaya'nın sorularını yanıtlayan Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer'in güncel siyasete ilişkin aktardığı bazı konu başlıkları şöyle: 

- Benim Eskişehir’de olmam, Memleket partisi için önemli. Burada doğmuş, burada büyümüş, burada okumuş ve hekimlik yapan bir siyasetçi olarak çok önemli. Önümüzdeki süreçte Eskişehir’in dengeleleri hem genelde, hem yerelde değişecek. Eskişehir'in statik dengeleri değişecek, kinetik enerji ortaya çıkacak.

- (Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı Ahmet Çetin ve yöneticilerin basın mensuplarıyla yaşağı sürtüşme ile Başkan Çetin'in "Eskişehir'de sert siyaset yapacağız" söyleminin hatırlatılması üzerine...) Şimdi anladığım kadarıyla burada bir iletişim kusuru olmuş. Hem il örgütündeki, hem ilçelerdeki arkadaşlarımız son derece amatör, ama bir o kadar istekli ve inanın çok iyi niyetliler. Siz basın mensupları mutlaka kırıldınız, onlar da mutlaka çok üzüldüler. Ancak süreç içerisinde bunlar telafi edilecektir. Basın önemli, yerel basın çok daha önemli. Tekrar sizlerle bir araya gelip konuşacağız, bu yaşananlar bir anı olarak kalacak.

- Muharrem İnce il binamızın açılışına gelecek.

- Hayatımla ilgili planlama yaptım. Üniversiteyle beraber bu yoğun parti çalışmasını yapabilmem zor. Yaz sonunda üniversite öğretim üyeliğinden ayrılıp tüm vaktimi Memleket Partisi'ne ayıracağım.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@