Eskişehir İYİ Parti'de gövde gösterisi!

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından 'partiye yeni üye katılımı toplantısı' gerçekleştirildi... İşte ayrıntılar...

SİYASET 30.01.2022, 13:00 31.01.2022, 15:23
Eskişehir İYİ Parti'de gövde gösterisi!

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yeni Üye Katılımı, Birlik ve Beraberlik Gecesi Yemekli Toplantısı' Altınsaray Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, İYİ Parti Ankara Milletvekili Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Bölge Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil Aydoğdu, Eskişehir İl Başkanı Eren Ekmen, Eskişehir İlçe Başkanları, Kütahya ve Bilecik İl Başkanları ile parti üyeleri katıldı.

Toplantının ilerleyen saatlerinde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın da katıldığı toplantıda, Millet İttifakı arasında 'birlik mesajı' verildi.

ÜYE SAYISI 512 BİNE ULAŞTI

Koray Aydın toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin ekonomi politikalarının ülkeyi fakirleştirdiğini savundu. İYİ Parti'nin üye sayısına ilişkin bilgi de veren Aydın, "31 Aralık tarihi itibarıyla üyesi sayımız 512 bine ulaştı. Sadece Ocak ayında 14 binin üzerinde üye kaydı gerçekleştirildi. Türkiye’nin kurumsal manada en iyi işleyen partisi İYİ Parti'dir" dedi.

Programın devamında partiye yeni katılan üyelerin rozetleri takıldı, Tepebaşı Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Ektaş ile bir dönem İlçe Başkanlığı görevi yapmış olan Özkan Gündoğan’a plaket takdim edildi, parti çalışmalarına ve üyelik çalışmalarına destek veren partililere teşekkür belgesi verildi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@