banner298

banner194

Kadir Kodak meclis üyeliğinden istifa edecek!

Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Kadir Kodak, CHP’den milletvekili aday adayı olmak için meclis üyeliğinden istifa edecek... Peki ne zaman? İşte detaylar...

SİYASET 05.12.2022, 12:41 05.12.2022, 19:38
Kadir Kodak meclis üyeliğinden istifa edecek!

saglisolluhaber.com - Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Kadir Kodak, 2023’te gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde CHP’den milletvekili aday adayı olmak için bugün (5.12.2022) istifa edecek.

Alınan bilgiye göre, Kodak, Odunpazarı Belediye meclisinin bugün saat 17.00’de yapacağı meclis toplantısında istifasını verecek ve ardından açıklama yapacak.

Öte yandan, Kadir Kodak’ın, 11 Aralık Pazar günü (11.12.2022) Cumhuriyet Halk Partisi parti binasında saat 13.30’da milletvekili aday adaylığını açıklayacağı da öğrenildi.

Kadir Kodak milletvekili aday adayı olmak için istifa etti! Okumak için BURAYA tıklayın.

KADİR KODAK KİMDİR? 

Serbest muhasebeci ve mali müşavir, bağımsız denetçi, siyasetçi, Odunpazarı Belediyesi 6. Dönem Belediye Meclis Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, CHP Balkan Masası Temsilcisi olan Kadir Kodak, 10 Aralık 1972 Eskişehir doğumlu.

Baba adı Mustafa, anne adı Sebile. İlk ve ortaöğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Eskişehir Ticaret Lisesi ve ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirerek Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanını kazandı. 2013 yılında yapılan sınavları başarı ile geçerek Bağımsız Denetçi oldu.

Kadir KODAK, yerel ve yaygın birçok sivil toplum örgütünde görev aldı. Atatürkçü Düşünce Derneği, Çevre Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Memleket Sevdalıları Derneği, Lösev, Eskişehir EYT Derneği, Eskişehir Su Sporları Kulübünün üyesi olmakla birlikte; halen Eskişehir Balkan Göçmenleri Derneği Başkan Yardımcılığı, Çukurca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Denetim Kurulu Başkanlığı, Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Denetim Kurulu Başkanlığı, Balkan ve Rumeli Türkleri Konfederasyonu Denetim Kurulu Başkanlığı, Odunpazarı Belediyesi CHP Balkan Masası Temsilciliği, Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Asgari Ücret Belirleme Komisyonu üyesi ve Danışma Meclisi Üyesi görevlerine de devam etmektedir.

Şermin Kodak ile evlidir. Oğlu, Mustafa Yiğit Bilkent Üniversitesi Mimarlık Bölümü son sınıf, kızı İnci ise İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 1. Sınıf öğrencisidir.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@