Süleyman Reyhan'dan Yılmaz Şahin operasyonu! Birlik Vakfı?

AK Parti Eskişehir teşkilatında yönetim krizi büyüyor. Bir türlü il yöneticilerinin ataması yapılamayan teşkilatta kazan kaynıyor. Son olarak İl Başkanı Süleyman Reyhan’ın ‘Yılmaz Şahin operasyonu’nu duyan partililer isyan ediyor.

SİYASET 10.01.2024, 00:10
Süleyman Reyhan'dan Yılmaz Şahin operasyonu! Birlik Vakfı?

AK Parti Genel Merkezi Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirlemesine rağmen, Eskişehir teşkilatının bir türlü yönetimi oluşturamaması teşkilat içerisinde tepkilere neden oluyor. Milletvekillerini pasif hale getirmeyi amaçladığı öne sürülen İl Başkanı Süleyman Reyhan’ın, dayatma ile sevilmeyen ve hakkında şaibeler bulunan isimleri yönetici yapmaya çalıştığı kulislerde konuşuluyor.

YÖNETİM KRİZİ HATİPOĞLU'NUN ALEYHİNE

Nebi Hatipoğlu’nun aday yapılmasını istemediği, bu nedenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan huzurunda yapılan temayül yoklamasında Nabi Avcı için çalışma yürüttüğü de bilinen Reyhan’ın, kampanya sürecinde çıkardığı yönetim krizinin Nebi Hatipoğlu’na büyük zarar verdiği de konuşuluyor.  

PARTİYİ BİRLİK VAKFI MI YÖNETİYOR?

İddialar bunlarla da bitmiyor. Süleyman Reyhan’ın görünen il başkanı olduğu, partiyi Birlik Vakfı’nın yönettiği yüksek sesle dillendiriliyor. Birlik Vakfı’nın Süleyman Reyhan aracılılığıyla vakfa bağlılığını ispat etmiş isimleri parti yönetimine aldırmayı hedeflediği konuşulanlar arasında.

YILMAZ ŞAHİN FORMÜLÜ

Parti kulislerinde konuşulan bir diğer konu ise eleştirilerin odağında olan ve istenmeyen adam ilan edilen Yılmaz Şahin’in yönetimde yer alıp almayacağı. İddialara göre Süleyman Reyhan, Yılmaz Şahin’i yönetime almak istiyor ancak gelecek yüksek tonlu tepkilerden çekiniyor. Bu nedenle Şahin’i önce yedek yönetime alacağı, daha sonra sessiz sedasız bir yöneticiyi istifa ettirmek suretiyle yerine Yılmaz Şahin’i geçireceği öne sürülüyor.

ÖZKAN ALP'İ NEDEN DESTEKLİYOR?

Öte yandan Süleyman Reyhan'ın, Beylikova Belediye Başkanı ve Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Alp'i, 'bilinmesi istenmeyen bir nedenden dolayı' desteklediği parti kulisleri içerisinde konuşuluyor.

- Süleyman Reyhan Hatipoğlu’na kaybettirecek! - Okumak için BURAYA tıklayın.

- Süleyman Reyhan’a tepki yağıyor! - Okumak için BURAYA tıklayın.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
Reisci 4 ay önce
Allah rahmet eylesin
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@