banner298

banner194

Melih Aydın

Melih Aydın

Melih Aydın kimdir? Melih Aydın'ın biyografisi... İşte Melih Aydın'ın anlatımıyla özgeçmişi...

Otuz altı yaşındayım, Eskişehir’de doğdum, büyüdüm. Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, Süleyman Çakır Lisesi ve Anadolu Üniversitesi olmak üzere tüm okul hayatımı Eskişehir’de tamamladım. İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunuyum. On altı yaşımdan bu yana aktif olarak ticari hayatın içindeyim.

Yedi buçuk yaşında Aslan adında bir oğlum var. On üç yıldır işlerim dolayısıyla hem Eskişehir’de hem de Ankara’da ikamet ediyorum. Aynı şekilde şirketime bağlı tescilli markamız Funnivarium da ticari faaliyetlerinde on üçüncü yılının içinde. Biz yaklaşık altmış yıldır lunapark sektöründe faaliyet gösteren bir aileyiz. Ben de 2010 yılında radikal bir kararla aile şirketinden ayrılıp, kurduğum Funnivarium markasının altında iş hayatımı şekillendirmeye başladım. Ve o gün bugündür markamız çatısı altında; AVM içi eğlence merkezleri işletmeciliği, açık alan lunapark faaliyetleri ve lunapark makineleri üretimi yapmaktayız. Kendimize has ürünlerimiz ve bu konuda bir tarzımız var.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikamızda üretim yapmaktayız.

SEKTÖRÜMÜZDE ÜRETTİĞİ MAKİNELER ‘%100 YERLİ MALI’ BELGESİNE SAHİP TEK FİRMAYIZ.

Ürünlerimiz hem ülkemizde şu an için 31 şehirde, hem de 10’un üzerinde çeşitli ülkelerde farklı işletmeciler tarafından fazlasıyla tercih edilir bir halde. Aynı zamanda 2021 yılında kurduğum teknoloji şirketiyle ise yazılım faaliyetlerimizi geliştirip, medya işleriyle de ilgilenmekteyim.

Cumhuriyetçi, Atatürkçü, Türk Milliyetçisi bir iş insanı ve Türk Genci olarak ülkemizin içinde bulunduğu çökmüş siyasi ortam, ekonomik ve sosyolojik sorunlar bizleri elimizi taşın altına koymayı, Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nde bu günlere işaret ettiği gibi ülkemizin kurtuluşunda görev almayı zorunlu hale getirmiştir. İYİ Parti’nin kuruluşuyla birlikte kendimi ait hissedebileceğim bir siyasi partiye, hassasiyetlerimin tamamına dokunan bir Cesurlar Hareketine sahip olma imkanım doğmuştur. Önceleri sadece gönül verdiğim oluşumun şehrinde çok tanınan, sevilen, iş hayatında ve sosyal hayatında genellikle takdir edilen biri olarak aktif görev alan biri haline gelmemin daha doğru olduğuna inancım tamdır. 23 yaşından beri TEK ORTAK olarak devam ettirdiğim ticari faaliyetlerim, sektöründe %100 Yerli Malı Belgesi’ne sahip üretim yapan tek firma olmam, üretimin yanında işletmelerimin, yurtiçi ve yurtdışı satış faaliyetlerimin de olması ekonominin her alanında var olmamı, sağladığımız kapsamlı istihdamla ülkemizin sosyolojik ve psikolojik olarak ne hale getirildiğini yaşayarak tecrübe etmemizi ve açıkça görmemizi sağladı. Bunların tamamının temel sorumlusu yanlışlarla yönetilen SİYASET KURUMUNUN olması, bizlere milletimiz için hakkıyla siyaset yapmamız gerektiğini, Cumhuriyetimizi, kurumlarımızı ve devletimizin temel sistemlerini fabrika ayarlarına döndürmekten başka da şansımızın olmadığını netleştirmiştir. Sağlık durumum, bilgi, birikimim ve hayat tecrübem, maddi manevi hayat standartlarım, ve en önemlisi ülkeme, cumhuriyete ve Atama bağlılığım, aday olmam konusunda tüm şartlara sahip olduğum anlamına geldiğini ve Sayın Genel Başkanımızın ve yetkili diğer kişi ve kurullarımızın takdirleriyle görev verilirse en iyi şekilde şehrimi, milletimi temsil edebileceğimi biliyorum. Özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin duyduğu gelecek kaygısını, kadınlarımızın giderek daha da maruz bırakıldığı alt sınıf vatandaş algısını, dünya düzeninde ülkemizin her geçen gün düşmeye devam ettiği alt sıraları değiştirmek adına kendi şehrimden başlayarak, ülkemizin geneline yayılacak politikaları üretmek projelerimizin başında gelmektedir. Her türlü ülkeden demografik yapımızın değiştirilmesi için vatan hainliği boyutunda yurda sokulan mültecileri hızla ve akılla geri göndermemiz ise projemiz değil BOYNUMUZUN BORCUDUR.

saglisolluhaber.com

10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@