Eskişehir'de kayınpederini öldürmüştü, kendisi de öldü!

Eskişehir’de eşinin evine giderek kayınpederini öldüren ve kendisi de ağır yaralanan damat hayatını kaybetti...

OLAY 29.04.2022, 19:27 29.04.2022, 19:46
Eskişehir'de kayınpederini öldürmüştü, kendisi de öldü!

Eskişehir’de boşanma aşamasındaki eşinin ailesinin evinde yaşanan tartışma üzerine kayınpederini öldüren ve aileden 4 kişiyi daha yaralayan, kendisi de ağır yaralanan M. A. K., hastanede hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde Çamlıca Mahallesi Osmanlı Sokak’ta yaşanan olayda boşanma aşamasındaki eşinin ailesinin bulunduğu eve gelen M. A. K., ile N. D. ve H. D. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle M. A. K., bıçakla kayınpederi N. D.'yi, kayınbiraderi H. D.'yi, boşanma aşamasındaki eşi M. K.'yi, R. D.'yi’i ve yengesi H. D.'yi yaralarken kendisi de ağır yaralanmıştı.

Aldığı bıçak darbeleriyle N. D. olay yerinde hayatını kaybetmişti. M. A. K. da kavga sonucu ağır yaralanmıştı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi gören M. A. K.'nin da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Eskişehir'de damat cinayeti: 1 ölü ve dört yaralı var! Okumak için tıklayın: https://www.saglisolluhaber.com/emniyet-jandarma/eskisehir-de-damat-cinayeti-1-olu-ve-dort-yarali-var-h7797.html

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@