Odunpazarı Belediyesi önünde protesto gösterisi!

Odunpazarı Belediyesi Meclisinde "HDP'ye kurban olun siz" diyen CHP'li meclis üyesine tepkiler dinmiyor... Türkiye Gençlik Birliği üyeler belediye önünde...

PROTESTO 05.04.2023, 16:49 05.04.2023, 17:04
Odunpazarı Belediyesi önünde protesto gösterisi!

CHP'li Kazım Kurt'un yönettiği Odunpazarı Belediyesi Meclisinde CHP'li üye İrfan Kılınç, AK Partili meclis üyelerine tepki göstererek "HDP'ye kurban olun siz" demişti. Bununla beraber toplumun farklı kesimlerinden tepkiler yükselmeye başladı.

Bununla beraber bir tepki de Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Eskişehir İl Başkanlığı'ndan geldi.

Odunpazarı Belediyesi önünde toplanan gençler, belediye meclisinde HDP'ye ilişkin kullanılan ifadelere sert tepki gösterirlerken, aynı zamanda meclis başkanı olan Kazım Kurt'un müdahale etmemesini de tepkiyle karşıladılar.

Grup adına açıklama yapan TGB Eskişehir İl Başkanı Mete İrfan, şu görüşlere yer verdi:

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ AYAĞINA GÜZELLEME

"Eskişehirimizde 2 gün önce gerçekleşen Odunpazarı Belediye Meclis toplantısında, CHP'li meclis üyesi İrfan Kılınç'ın "HDP'ye kurban olun siz" demesi Türk gençliğinin vicdanını sızlatmıştır. Türk milletinin vicdanının sesi olmak için, Türkiye Gençlik Birliği olarak Odunpazarı Belediyesinin önüne geldik. 2 gün önce yapılan toplantıda PKK terör örgütünün siyasi ayağı HDP'ye güzellemeler yapılmasını Eskişehir’in öğrencileri olarak kabul etmiyoruz. Şimdi buradan İrfan Kılınç'a ve tüm CHP'li meclis üyelerine soruyoruz. 

'BÖLÜCÜLÜĞÜN İÇİNDE OLDUKLARININ FARKINA VARSINLAR'

Mehmetçiğimiz şehit edildiği için mi kurban olmalıyız? Eren Bülbüller, Şenay Aybüke Yalçınlar katledildiği için mi kurban olmalıyız? Yoksa arkadaşlarımız, kardeşlerimiz HDP binalarından dağa kaçırıldığı için mi kurban olmalıyız? Şimdi bu soruları kendilerine sorsunlar ve nasıl bir bölücülüğün içinde olduklarının farkına varsınlar. Tekrardan hatırlatıyoruz. Türkiye'nin geleceğinde HDP'ye kurban olanlar yoktur. Türk milletinin yanında olanlar vardır."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@