Hasan Burgaz'dan Recep Taşel'e: Yöneticileriniz beceriksiz!

CHP’li Recep Taşel, AK Parti yöneticilerine seslenerek “Kalabak su ile uğraşmayın" dedi. AK Partili Hasan Burgaz’dan jet cevap geldi: Beceriksizlik!

SİYASET 25.09.2021, 18:13 26.09.2021, 14:36
Hasan Burgaz'dan Recep Taşel'e: Yöneticileriniz beceriksiz!

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, Kanal 26 ekranlarında yayınlanan ‘Arif Anbar ile Cumartesi’ programında Kalabak tartışmaları üzerinden AK Parti’ye yüklenmişti.

AK Parti’nin, son zamanlarda yaşanan olaylar üzerinden (Zamanı geçmiş damacanalar, damacanadan hortum çıkması) siyaset yaparak Kalabak markasının değerini düşürdüğünü öne süren Taşel, “Kalabak su ile uğraşmayın” diyerek AK Parti yöneticilerine seslenmişti.

Taşel’in bu çıkışı üzerine AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz’dan sert cevap geldi. İsim vermeden Taşel’e yüklenen Burgaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Kalabak ile ilgili yaşanan sorunlarda yönetemeyen iradeye tek laf edemeyenlerin marka değeri üzerinden duygu kasması ne kadar trajikomik. Kalabak’ın marka değerine en büyük zarar veren aylarca randevu için kapısında beklediğiniz yöneticiler ve yöneticilerinizin beceriksizliğidir!

Hasan Burgaz'ın sosyal medya paylaşımı...

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@