Mihalıççık Kent Konseyinde istifa!

Güç Birliği Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı ve Mihalıççık Kent Konseyi Başkanı Salih Güven görevinden istifa ettiğini duyurdu...

SİYASET 04.05.2023, 11:22
Mihalıççık Kent Konseyinde istifa!

Güç Birliği Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı ve Mihalıççık Kent Konseyi Başkanı Salih Güven görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Güven "Bu misyona bir takım engel koyuluyor ve makamın hakkını veremiyorsanız, O görevde etiket için durmanın anlamı yoktur. " diyerek şu ifadeleri kullandı: 

"Şahsım ve yönetimim Mihalıççık ilçemizde büyük bir coşkuyla oluşturduğumuz Kent Konseyi Genel Kurulunda Kurucu Başkanlığı görevine seçilirken, kısa vade, orta vade ve uzun vade olmak üzere önümüze bir çok hedefler koyduk. Bu hedeflere ulaşmak için Kısıtlı bir kadro oluşturduk. Amacımız Mihalıççık Belediyemiz ile uyum içerisinde çalışıp, ilçemiz için sosyal projeler üretip, belediyemizin imkanları doğrultusunda halkımıza hizmet etmekti. İşe hızlı başladık, Çalışmalarııza büyük bir coşkuyla devam ettik. Çünkü işgal ettiğiniz koltuğun hakkını vermek bizim misyonumuzdu. Bu misyona bir takım gelişmeler ve benim siyasete geri dönmem ile bulunduğunu makamın hakkını veremiyorsanız, hizmet edemiyorsanız o koltukta oturmak ve hizmet ediyorum demek bence utanç verici bir şeydir. Yıllarca çalıştığım kurumlar başta olmak üzere hem siyasette, hem de STK'lar da yaptığımız hizmetler de asla menfaat aramadım, şahsi çıkarlarım için çalışmadım. Akçeli işlerin içinde bulunmadım.

'GÖREVİMİ BIRAKIYORUM'

Mihalıççık ve Mihalıççıklılar başta olmak üzere insanlığa hizmet için Milletvekili Adaylığımı açıkladığım günden bugüne ilçemizin kalkınması, gelişmesi, büyümesi için her zaman engel olan, muhalefet olan, kendisinden başkasının yaptığını beğenmeyen kısacası şahsımı sevmeyen, bana karşı her daim hazımsız olan kişilerin ısrarcı şekilde kamuoyunda, kahvede sokakta hakkımda ileri geri konuşmasına inat doğru bildiğimiz hak yolda, yol arkadaşlarımızla büyük bir aşkla yürümeye devam edecektim. Yalnız bu kişileri sevindirmek adına olsa da, bu süreçte ne Mihalıççık ilçemize ne de Kent Konseyimize hiçbir faydam olmayacağı inancıyla; Bundan sonra da ideallerimizden ve davamızdan ödün vermeden yol arkadaşlarımızla yürümeye devam edeceğiz. Bu ayrılık ve bu duruş bize yeni bir yol haritası belirleyecek, rotamızda yeni yol arkadaşlarımızla ilçemizin geleceği üzerine hedeflerimize doğru hiç durmadan yürüyeceğiz. Bu minvalde bugüne kadar bize inanarak ve güvenerek, yol arkadaşlığı yapan, yönetim kurulu üyelerimize ve bize hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Mihalıççık Belediye Başkanımız Sayın Haydar Çorum'a sonsuz teşekkürlerimi arz ederken, farkında olmadan süreç içerisinde varsa kalplerini kırdıklarım veya incitiklerimden haklarını helal etmelerini istirham ederken, benden yana da tüm haklarımı helal ediyor, Mihalıççık Kent Konseyi Başkanlığını bırakıyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@