Murat Özcan: Eskişehir'in hayrı için büyü bozulmalı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, CHP’li belediyelerin algı operasyonlarıyla hizmetsizliği örtbas etmeye çalıştıklarını savundu.

SİYASET 10.08.2023, 14:00 03.11.2023, 16:00
Murat Özcan: Eskişehir'in hayrı için büyü bozulmalı!

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar ile görüşen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Özcan, pek çok konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

CHP’li belediyelerin algı operasyonlarıyla hizmetsizliği örtbas etmeye çalıştıklarını savunan AK Partili Özcan, şu ifadelere yer verdi:

‘AK PARTİ AĞZI İLE KUŞ TUTSA YARANAMAZ’

“Şunu kabul etmemiz lazım ki sosyal medyada ciddi anlamda yatırımları var. Cumhuriyet Halk Partisi’ni destekleyenlerin de bir yatırımı var. Ama Eskişehir'de bunu konuşacak olursak ki bunu devamlı söyledik büyüklerimize... Eskişehir'de yıllardır belediye bütçeleri ile çok ciddi anlamda desteklemiş oldukları medya grupları var. Ve bu medya gruplarına, AK Parti, ağzı ile kuş tutsa yaranamaz. Ama belediyenin en ufak hizmetini çok büyük bir hizmetmiş gibi sunarak algı çalışması yürütmeyi maalesef çok iyi bilirler.

‘MEDYA, HALKLA İLİŞKİLER FAALİYETİ YÜRÜTÜYOR’

Bu konuda AK Parti'nin de belki yapması gerekenler vardır, bunları itiraf edelim. Yapmamış olmasının da bir şekilde belki şu anda karşılığını görüyoruz. Ama 20 yıldır iktidarda olan bir partinin de bir şekilde ama bir şekilde Eskişehir medyasında görünür olmasını sağlayamamasının bana göre bir bahanesi de olmaması lazım. Ama gerçek olan bir şey var ki belediyeler bu anlamda medya gücünü çok iyi kullanıyorlar. Bunlar Eskişehir'de Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarının yapmadıkları hizmeti, iyi hizmet yapıyorlarmış gibi göstererek ciddi bir halkla ilişkiler faaliyeti yürütüyorlar. Ama gerçek olan bir şey var var. Tamam bu böyle oluyor ama şehir kazanıyor mu, kaybediyor mu? Yani hizmetsizliği bir hizmet gibi anlatmak belki bir medyacılık marifeti olabilir, ama bundan şehrin gerçekten çok şey kaybettiğini düşünüyorum.”

‘BÜYÜ BOZULMALI’

AK Parti’nin, 2024’te gerçekleşecek yerel yönetimler seçimi sürecinde CHP’li belediyelerin gerçekleştirmiş olduğu algı operasyonları ile mücadele edeceğini ve seçmene hizmetsizliği daha net göstereceklerini de vurgulayan Murat Özcan, “önümüzdeki seçimde bana göre en önemli muhalefetimizi bu algı çalışmasının üzerine tutturacağız ve bunu seçim atmosferinde de halkımıza çok bariz bir şekilde ispatlayacağız, göstereceğiz, göstermek zorundayız. Çünkü Eskişehir'in hayrı için bu büyü bozulmalı. Eskişehir’imizi, rakip bile görmediğimiz illerin geçmesine artık tahammülümüz kalmadı. AK Parti olarak hizmetlerimiz ve projelerimiz ile bu açığı kapatıp, eskiden olduğu gibi geriden gelip bizi geçen şehirlerin önüne tekrar geçirmek istiyoruz. Yani kısacası, önümüzdeki seçim sürecinde algı hileleri üzerinde ciddi anlamda bir çalışma yapacağımızı söyleyebilirim” dedi.

14 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ İTİBARİYLE MURAT ÖZCAN İLE İLGİLİ DEVAM EDECEK OLAN HABERDE ŞU BAŞLIKLAR YER ALACAK:

- CHP’li belediyeler gerçekten engelleniyorlar mı?

- Karapınar İkinci Etap Projesi’nde Odunpazarı Belediyesi'nin mazereti kalmadı

- Kurtuluş Kapalı Pazarın yıkımı ile ilgili yanlış yürütülen bürokratik süreç ne?

- Valilik, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne hayvan barınağı yapması için arazi verdi, belediye barınağı niye yapmadı?

- Büyükşehir Belediyesi 4 buçuk milyar bütçe ile beş yıldır ne yaptı?

- Eskişehir dışındaki CHP’li belediyeler hükümet ile ortak iş yapabiliyor, Eskişehir’de neden yapılamıyor?

- Hükümet Eskişehir’e üç mahalle kazandırdı? Belediyeler ne yaptı?

- AK Parti trafik sorununun çözümüne köprüler yaparak katkıda bulundu

- Büyükşehir Belediyesi Şehir Hastanesi’nin yolunu bile yapamadı, onu da hükümet yaptı

- Büyükşehir Belediyesi Muttalip’teki öğrenci yurdunu nasıl engelledi? Hükümet nasıl yaptı?

- Belediyeler hangi tarım arazilerini imara açtı?

- Fevzi Çakmak, Esentepe, Sütlüce, Yeşiltepe, Huzur, Yenidoğan, Erenköy, Karapınar, Gündoğdu ve Sanayi Çarşısı neden dönüşmüyor?

- Murat Özcan: Kazım Kurt'un mazereti kalmadı! - Okumak için BURAYA tıklayın.

- Murat Özcan'dan şok açıklama: Büyükşehir Belediyesi tarım arazilerini imara açmak istiyor! - Okumak için BURAYA tıklayın.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@