Anadolu Üniversitesi o turnuvaya ev sahipliği yaptı

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası programı kapsamında Anadolu Üniversitesi Ayak Tenisi Turnuvasına ev sahipliği yaptı.

SPOR 10.10.2022, 12:45
Anadolu Üniversitesi o turnuvaya ev sahipliği yaptı

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası programı kapsamında Anadolu Üniversitesi Ayak Tenisi Turnuvasına ev sahipliği yaptı. Kurumlar arası gerçekleştirilen turnuvada Anadolu Üniversitesi Ayak Tenisi Takımı şampiyon olurken turnuvanın asıl kazananı dostluk oldu.

Öğr. Gör. Sivriservi: “Anadolu Üniversitesi olarak her yaştan sporu destekliyoruz”

Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlene turnuva hakkında SKS Daire Başkalığı Şube Müdürü Öğr. Gör. Hakan Sivriservi şunları söyledi: “Her yaştan eğitimin desteklediği Anadolu Üniversitesinde bu sefer Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Ayak Tenisi Turnuvasına ev sahipliği yaptık. Spor haftasının vermek istediği mesaj olan 7’den 70’e sporu Anadolu Üniversitesi olarak bizlerde destekliyoruz. Üniversitemizde ve kampüsümüzde her yaştan herkesin faydalanabileceği spor komplekslerine sahibiz. Kurumlar gerçekleştirilen bu turnuva ile amacımız şampiyon belirlemekten ziyade dostluğun kazanması ve başta öğrencilerimiz olmak üzere toplumun spor bilincinin arttırılması.”

Kurumlar Arası Ayak Tenisi Turnuvasında; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü takımları A grubunu oluşturdu. Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir ASKF takımları ise B grubunda yer aldı. 4-6 Ekim tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Tenis Kortlarında düzenlenen turnuvada A grubundan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi takımı, B grubundan ise Anadolu Üniversitesi takımı lider olarak çıktı ve finalde karşı karşıya geldi. Final maçında ise 3 -1’lik skorla Anadolu Üniversitesi takımı şampiyon oldu.

Turnuva sonrasında dereceye giren sporcular madalyalarını Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er,  Anadolu Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Selami Sezgin, Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür Spor (SKS) Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürü Öğr. Gör. Hakan Sivriservi ve Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Başkanı Sadri Atam’dan aldı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@