Yüzme Türkiye Şampiyonası'nda madalyaları topladık

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı yüzücüleri, Artistik Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda 14 altın ile 1 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

SPOR 19.03.2024, 11:56
Yüzme Türkiye Şampiyonası'nda madalyaları topladık

Yetiştirdiği başarılı sporcularla ulusal ve uluslararası müsabakalarda Eskişehir’i en iyi şekilde temsil eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, yüzme branşındaki başarılı grafiğini yukarıya taşımaya devam ediyor.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Artistik Yüzme Türkiye Şampiyonası’na Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları damga vurdu. Şampiyonada madalyaları toplayan yüzücülerimiz, 14 altın ve 1 gümüş madalyaya ulaştı.

Solo, erkek solo, duet, mixed duet, takım (+figürler), serbest kombinasyon olmak üzere 6 farklı kategoride yapılan yarışlar, 7-8 yaş, 9-10 yaş, 11-12 yaş, 13-15 yaş, Junior ve Senior olmak üzere tüm yaş kategorilerinde gerçekleştirildi.

Büyükşehir’in başarılı yüzücüleri Derin Şentürk, Ada Yazıcı, Ceren Baloğlu, Ediz Yılmaz, Dora Yılmaz, Elif Aksoylu, Doruk Şentürk, İlke Gümüş, Elif Yavuz, Meyra Aydın,  Nehir Erdoğan, Elif Ceren Örüş ve Kayra Aydın gösterdikleri performansla şampiyonanın yıldızı oldular.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@