Hatipoğlu’ndan Özgür Özel’e aynı sertlikte paylaşım

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir’e gelerek heykel açılışına katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisi hakkında yaptığı konuşmaya, “Kimlerle ve hangi şartlarda ittifak yaptıklarını açıklasın, sonra millete ahlak dersi versin ‘Özgür Efendi’” diyerek yanıt verdi.

SİYASET 08.03.2024, 20:34 08.03.2024, 20:35
Hatipoğlu’ndan Özgür Özel’e aynı sertlikte paylaşım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Eskişehir’e gelerek, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Özel, günün ilk ziyaretinde kadınlara saygı göstergesi sebebiyle yapımı tamamlanarak hazırlanan ‘Annelere ve Kadınlara Saygı ve Şükran Anıtı’ açılışına katıldı. Daha sonra Odunpazarı Meydanı’nda düzenlenen halk buluşmasına katılarak partililere seslenen Özel, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu hakkında sert eleştirilerde bulundu. Sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hatipoğlu, Özgür Özel’e aynı sertlikte cevap verdi. Özgür Özel hakkında ‘Emanetçi Genel Başkan’ diyerek söze başlayan Hatipoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı;

“CHP’nin emanetçi Genel Başkanının Eskişehir’de yaptığı konuşmayı ve şahsıma dair sözlerini kızarak değil, gülerek izledim. Zira bu zatın konuşmasında mantıksal bir tutarlılık aramak çok zor. 
Kendi Genel Başkanına kurduğu kumpas sonucu koltuğa oturan bu zat, hiçbir siyasî ilkesinin olmadığını her fırsatta gösteriyor. Sayın Özel’in tutarlı olduğu tek konu ilkesizliği. Koltuğunu korumak ve ağababalarına şirin gözükmek için kendisinin yapamayacağı hiçbir şey yok. 
Daha dün Afyonkarahisar’da kendi adayının elinden mikrofonu kapıp hanımefendinin sözlerini düzeltmeye çalışan Özel’in kimseye siyasî ahlak dersi verecek bir hâli bulunmuyor. Önce hem 14-28 Mayıs 2023 seçimlerinde hem de şimdi kimlerle ve hangi şartlarda ittifak yaptıklarını açıklasın sonra millete ahlak dersi versin “Özgür Efendi”.
Özel’in bütün telaşı ve paniği, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra emaneten oturduğu o koltuğu altından çekecek olmaları. Her türlü seviyeden yoksun sözleri, içindeki bu korkunun zihnini tamamen hapis aldığını gösteriyor. Ama ne yaparsa yapsın sonuç belli. Ne diyorlardı hani; ‘Geliyor Gelmekte Olan.’”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@