CHP'de Kırmızı Yelekliler buluştu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi kadınlar, dayanışma günü gerçekleştirdiler… Kazım Kurt, Recep Taşel ve Rahmi Çınar’dan önemli açıklamalar…

SİYASET 20.03.2022, 17:11 21.03.2022, 16:36
CHP'de Kırmızı Yelekliler buluştu!

CHP Eskişehir örgütü içerisinde yer alan ve ‘Kırmızı Yelekliler’ olarak bilinen kadın grubu, geniş kapsamlı bir dayanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Genel seçimlerin masaya yatırıldığı toplantıda, seçim çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

'HEDEF SADECE İKTİDAR OLMALI'

Toplantının bir bölümünde konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, partide kongre sürecinin yakın zamanda başlayabileceğini, küskünlüklerin bir kenara bırakılmasının önemli olduğunu, hedefin birlik içerisinde sadece iktidar olması gerektiğini vurguladı.

'ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI'

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel ise konuşmasında, 6 partinin imzaladığı güçlendirilmiş parlamenter sistem mutabakat metnine vurgu yaparak, “Biz Türkiye’nin aydınlık geleceği için bir araya geldik. Yapamazlar dedikleri birlikteliği oluşturmayı başardık. Şimdi ise tam anlamıyla kenetlenme zamanı, daha çok çalışma zamanı. Seçim erken de yapılsa, zamanında da yapılsa inanıyorum ki demokrasi güçleri iktidara gelecek. Az kaldı, biraz daha sabır. Bu noktada kadınlarımız, gençlerimiz çok önemli ve bugün bir kez daha gördüm ki iktidar için inanmışlar ve kararlılar” dedi.

'ULAŞMADIĞIMIZ KİMSE KALMAYACAK'

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar da toplantıda konuşan isimler arasında yer aldı. Başkan Çınar, şu ifadelere yer verdi: “Türkiye çok uzun süredir zor günlerden geçiyor. Artık kimsenin sabrı kalmadı. Biz Odunpazarı ilçe örgütü olarak evlerdeyiz, mahallelerdeyiz, alanlardayız. Dinlemediğimiz, elini sıkmadığımız, ulaşmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek aralıksız çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlamda bize en büyük desteği verecek olanlarda kadınlarımız ve gençlerimiz. Seçim kadınlarla kazanılır ve biz bunu başaracağız.”

Toplantıya, CHP’nin önceki dönem il başkanları Erman Gölet, Nihat Çuhadar ve Vedat Celal Alp de katıldı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@