Eskişehir'de altılı masa toplandı!

Eskişehir’de altılı masa, DEVA Partisi ev sahipliğinde toplandı…

SİYASET 18.01.2023, 14:20
Eskişehir'de altılı masa toplandı!

Altılı masayı oluşturan partiler, bu ay gerçekleştirdikleri buluşmada, DEVA Partisi ev sahipliğinde bir araya geldiler.

DEVA Partisi Eskişehir İl Başkanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye’nin umudu olan altı siyasi partinin Eskişehir İl Başkanları; CHP İl Başkanı Sayın Recep Taşel, İYİ Parti İl Başkanı Sayın Emine Edizgil, Saadet Partisi İl Başkanı Sayın Fesih Bingöl, Gelecek Partisi İl Başkanı Sayın Mahir Sayın, Demokrat Parti İl Başkanı Sayın Hüseyin Özcan olarak DEVA Partisi İl Başkanı Sayın İsmail Haşim Ateş ev sahipliğinde bir araya geldik.

Toplantıda yerel ve ulusal olarak gündemdeki sosyal, siyasal ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdik. Genel Başkanlarımızın 30 Ocak 2023 tarihinde açıklayacağı ‘Cumhurbaşkanı Adayının Seçim Beyannamesi ve Hükümet Programı’nın, 9 ana başlık ve 73 alt başlıktan oluşan hedef ve projelerin seçim sürecindeki öneminin bir kez daha altını çizdik.

Sandık güvenliği konusunda iş birliği yapmamız gerektiğinin önemini değerlendirdik. Şehrimizde son aylarda artan ve güvenliğimizi tehdit eden şiddet olayların son bulması için üzerimize düşen her çalışmayı yapmak kararlığındayız.

Toplantı esnasında Kanal 26 ailesinin değerli üyesi İlhan Yalçın’nın vefat haberini üzüntüyle aldık. Ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dilerken, merhuma Allah’tan rahmet dileriz.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@